Ga naar de inhoud

Sam Opdenakker

Sam Opdenakker

Sam houdt van een job vol afwisseling en uitdagingen. Als dat kan in een bedrijf dat down-to-earth is, des te beter. Sec en sober, zo heeft hij het graag. En om zijn work-lifebalans in evenwicht te houden koos hij voor een werkgever dichtbij huis.

Leuke uitdagingen
Sam is handelsingenieur. Drie jaar geleden startte hij bij Argenta als procesbeheerder. Hij groeide door tot projectmanager bij de directie Transformatie. Het leuke bij Argenta is dat je heel wat uitdagingen hebt waaraan je kunt meewerken. En dat je impact hebt op de resultaten. ‘Ik hou ervan om mee te bouwen aan projecten,’ zegt Sam, ‘en om zo het verschil te maken.’ Als projectmanager werk je bovendien mee aan heel verscheiden bedrijfstrajecten. En dat maakt het echt boeiend.

De collega’s inspireren me
Er wordt bij Argenta heel goed geluisterd naar elkaar. En die collegialiteit inspireert. Collega’s die je motiveren om jezelf te blijven ontwikkelen, die zo mee kansen voor je creëren. Kennis kunnen delen vanuit totaal verschillende achtergronden. Heerlijk is dat. Je groeit erdoor als mens en als professional.

Een mooi digitaal verhaal
Als klant kende Sam Argenta al als een stabiele, eerlijke familiebank. En hij zag Argenta ook groeien op digitaal vlak. Dat zal een heel mooi verhaal worden. En daar wil hij wat graag aan meewerken!

In het kort

www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...