Ga naar de inhoud

Carolien

Na een stevige wandeling met de hond, vertrekt Carolien rond 7.30 uur richting Breda. Ze werkt als teamleider sparen bij Argenta Nederland, een internetspaarbank in volle ontwikkeling. Wat veel nieuwe projecten en nieuwe kansen betekent.

Hoe haar carrière begon
Zeven jaar geleden is Carolien bij Argenta gestart als managementtrainee, op het hoofdkantoor in Antwerpen. Daar werkte ze mee aan proces- en systeemverbeteringen. Stilaan nam ze ook projecten voor het kantoor in Nederland voor haar rekening. Toen daar de positie van teamleider sparen vrijkwam, ging ze direct de uitdaging aan.

Opleiding en training
Carolien vertelt ons dat ze voortdurend wil bijleren. Iets wat bij Argenta zeker aan de orde is. Als managementtrainee heeft ze een aantal opleidingen rond bank- en verzekeringsproducten gehad. Daarnaast volgde ze trainingen rond onder meer presentatievaardigheden en timemanagement. Zo kan ze haar talenten ten volle ontwikkelen.

Nauwe samenwerking
Een goede samenwerking vraagt goede afspraken. Daarom is het belangrijk om regelmatig af te stemmen met de directe collega’s en die van andere departementen. Iets wat Carolien bijna dagelijks doet. Ook coachingsgesprekken met haar medewerkers zijn wekelijks aan de orde.

In het kort

www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...