Ga naar de inhoud

Jan

Nadat Jan zijn zoontje heeft afgezet bij de crèche, start hij rond 8.00 uur aan zijn werkdag. Zijn eerste taak? Zijn afspraken voorbereiden, zodat hij zijn klanten met raad en daad kan bijstaan.
Jan startte vorig jaar in oktober als zelfstandig kantoorhouder bij Argenta. Hij bouwt zijn eigen kantoor uit en investeert in zijn klantenportefeuille. Dag in dag uit staat hij voor zijn klanten klaar.

Langetermijnrelatie
Jan wil er zijn voor zijn klanten. Hij wil een langetermijnrelatie met hen opbouwen. Niet alleen als financieel adviseur, maar ook als vertrouwenspersoon. Hij krijgt er veel dankbare klanten voor terug. Dat is wat hem motiveert en ervoor zorgt dat hij er elke dag tegenaan kan gaan.
Ook met zijn medewerkers streeft Jan naar een langetermijnrelatie. Hij wil met een vast team zijn kantoor verder uitbouwen. Ze zijn op elkaar ingespeeld, als een geoliede machine. Eén of twee keer per maand organiseert hij een werkoverleg.

Ondernemerschap
Jan vertelt ons dat een goede ondernemer ideeën in daden kan omzetten. En daarbij over de nodige expertise beschikt en goed kan netwerken. Toen Jan de kans kreeg om kantoorhouder te worden bij Argenta, heeft hij die gegrepen.

Gezonde bank
Jan maakt deel uit van een bank in volle groei waar de klant centraal staat. Elke 3 maanden spreekt Jan af met een aantal collega-kantoorhouders om samen iets te eten. Om bij te praten over Argenta en over het dagelijks leven in het algemeen.

In het kort

www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...