Ga naar de inhoud

José Hillaert

Na 28 jaar dienst is José een vaste waarde bij Argenta. In 1986 startte hij als zelfstandig kantoorhouder. Sinds 1999 nam hij verschillende commerciële functies voor zijn rekening op de hoofdzetel. Sinds 2011 is hij regiodirecteur voor Oost-Vlaanderen.

Samenwerking hoofdzetel en kantoren
José weet als geen ander hoe belangrijk het is dat de hoofdzetel zijn kantoorhouders ondersteunt. Die verantwoordelijkheid neemt hij graag ter harte, samen met zijn collega’s van de commerciële afdeling. Hij ondersteunt de kantoorhouders van zijn regio op alle vlakken. Gaande van commerciële acties tot people management en kantoororganisatie. En dat in direct overleg met zijn collega-regiodirecteurs.

Een drukke en gevarieerde agenda
Dat is wat José blijft boeien. Zijn administratieve taken doet hij van thuis uit. Zo kan hij zijn tijd optimaal benutten. Verder is hij veel op de baan voor kantoorbezoeken en meetings. En hij is nauw betrokken bij heel wat lokale initiatieven van zijn kantoorhouders, zoals beleggingsavonden.

Blijven groeien
Ook na 28 jaar dienst blijft José zich verder ontwikkelen. Hij schaaft niet alleen voortdurend zijn people management skills en commerciële vaardigheden bij, maar ook zijn kennis en kunde op het vlak van beleggingen, verzekeringen en kredieten. Hij blijft voortdurend groeien in zijn rijk gevulde carrière.

In het kort

www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...