Ga naar de inhoud

Sally Van Dyck

Als projectmanager bij Argenta heeft Sally goed gevulde dagen. Ze is een geboren organisatietalent. Wat ook wel nodig is, gezien de omvang van de projecten die ze coördineert.

Goed voorbereide start van de dag
Sally’s werkdag begint om 7.00 uur. Bij een tas koffie en een boterham gaat ze alvast door haar e-mails. Zo komt ze goed voorbereid op haar werk aan. Na wat quality time met haar zoontje, begint ze om 9.00 uur aan haar dagtaak.

Wat houdt Sally gemotiveerd?
Het hele projectteam werkt naar hetzelfde doel. Elke projectmedewerker heeft zijn taken en verantwoordelijkheden om dat doel te bereiken. Taken die Sally strikt opvolgt. Daarnaast houdt ze de timing, het budget en de kwaliteit voortdurend in het oog. Wat een gevarieerde en verantwoordelijke job betekent.

Hoe haar carrière bij Argenta begon
Sally houdt van cijfers. Ze heeft wiskunde gestudeerd en schoolde zich nog bij in boekhouding en fiscaliteit. Vijf jaar geleden startte ze bij Argenta als projectleider. Ze kreeg de kans om verschillende grote projecten te coördineren op verschillende domeinen. De ideale manier om het bedrijf en een heleboel collega’s te leren kennen en om te groeien in haar functie.

In het kort

www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...