Ga naar de inhoud

Tini Notelteirs

Tini startte in 2013 bij Argenta. Als procesbeheerder is ze de schakel tussen business en IT. Een job die uitstekende communicatievaardigheden vereist. En technisch inzicht, om de noden van beide partijen op elkaar te kunnen afstemmen.

Klant is koning
Als we Tini vragen wat haar belangrijkste missie is, zegt ze resoluut klantgericht denken. Het bank- en verzekeringsaanbod op maat van de klant snijden, zodat die voor Argenta kiest en blijft kiezen. Daarbij schat ze correct in welke impact haar projecten hebben op IT, op het kantorennet en op onze klanten. Net zoals ze ook een realistische analyse van de risico’s maakt.

Blijven groeien
In het team van Tini heeft iedereen een specifiek werkgebied en een verschillende achtergrond. Iedereen leert dagelijks bij van elkaar. Verder kan Tini ook regelmatig deelnemen aan externe workshops. Ideaal om kennis te delen en te netwerken.

Voldoening
Wat Tini het meest aantrekt in haar functie? Dat ze niet zomaar moet uitvoeren wat haar wordt opgedragen. Ze gaat zelf op zoek naar vernieuwing en verbetering en bouwt zo proactief mee aan de toekomst van Argenta. Ze heeft een toegevoegde waarde in het bedrijf. Een unieke kans.