Ga naar de inhoud

Een uitdaging als ondernemer

Een das hoef je echt niet te dragen. De verantwoordelijkheid van een hecht team dan weer wel. Een eigen kantoor waar je dicht bij je klanten staat. Waar je eerlijke, transparante producten aan gezinnen voorstelt. Met collega’s en klanten die een open en joviale sfeer weten te waarderen. Elke dag begin je aan een afwisselende job. Gewapend met kennis en inlevingsvermogen. Bankieren en verzekeren met een flinke dosis commercieel talent én een persoonlijke aanpak.

We investeren in jou

Als zelfstandig kantoorhouder krijg je de permanente steun van ons hoofdkantoor: praktijkgerichte opleidingen, sterke producten waar je zelf achter staat en natuurlijk een stevig netwerk. Maar ook constante uitwisseling van kennis en ervaring. Alle middelen om zelf je succes uit te bouwen. In alle vrijheid en vertrouwen.

Je kunt dus meteen starten als kantoorhouder, maar dat is geen must. Ook als kantoorverantwoordelijke in onze vliegende ploeg leer je alle aspecten van ons vak op het terrein. Wie weet is de volgende uitdaging een eigen kantoor. Aan jou de keuze. Wij staan alvast achter jou.

Vind jouw job

In het kort

www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...