Business Analist

Problem solving op basis van data is jouw ding. Succesvol groeien kan enkel dankzij de juiste vertaling van de noden van de business naar concrete oplossingen. Data efficiënt inzetten is daarbij cruciaal. En daarin speel jij in deze job een belangrijke rol. Jij begrijpt de requirements van de business door en door en zoekt de juiste oplossing.

Welkom in het D2O team.

D2O staat voor Data Driven Organisation, waarbij je samen met je collega’s Argenta ondersteunt om een nog meer datagedreven organisatie te worden.

Jouw rol in het team:

Argenta en jij: een match?

Als je bij Argenta komt werken, word je Argentaan. Maar Argentaan zijn is meer dan een job hebben bij Argenta.

Samen met je collega’s werk je naar duidelijke doelstellingen toe. Je doet dat met kennis van zaken. En met een lach, een kopje koffie en een gezellige babbel. Want de boog kan niet altijd gespannen staan.

Bij Argenta kun je gewoon jezelf zijn. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je thuis voelt. Of je nu letterlijk thuis werkt of op de hoofdzetel. Jouw talenten, ambities en welzijn staan centraal. Groeien op professioneel en persoonlijk vlak, daar gaan we voor.

Ontdek wat Argentaan zijn betekent

 
Jouw loonpakket

Extra

Een goede balans tussen werk en privé vinden we even belangrijk als een mooie verloning. Je werkuren vul je dan ook flexibel in. Op kantoor of thuis werken? Jij kiest. Je werkt gemiddeld 60% van thuis uit. Wil je meer of minder thuis werken? Bespreek het met je leidinggevende.

 
Jouw troeven

Zin in de job? Voel je de match? Check nog even of je ook de juiste ingesteldheid en achtergrondkennis hebt en ga ervoor.

Solliciteer nu, we kijken uit naar je bericht

Heb je nog een vraag?

Stuur gerust een e-mail naar Caroline Ooms via jobs@argenta.be.

Ben je klaar om ervoor te gaan?

  1. Klik op de knop hieronder om online te solliciteren.
  2. Vul je gegevens in, voeg je cv en eventueel motivatiebrief toe en verstuur je sollicitatie.
  3. Een collega neemt contact met je op. Ook als je profiel niet overeenkomt met wat we zoeken, krijg je een e-mail van ons.
  4. Word je uitgenodigd voor een eerste gesprek? Tot binnenkort! Na je gesprek geven we je zo snel mogelijk feedback.

Succes!

Solliciteer online