Ga naar de inhoud

Collega Klantendienst

Functie

Jan ondervindt problemen bij het gebruik van zijn nieuwe kaart, Aisha koopt een huis waarvoor ze een hypothecaire lening en brandverzekering nodig heeft en Hilde wil haar geld slim beleggen. Voor al deze zaken nemen ze contact op met onze klantendienst. Jij bent de eerste persoon waarmee onze klanten in contact komen. Dit zowel telefonisch als via mail. 
Je helpt niet enkel klanten met moeilijkheden die ze ondervinden, maar ook nieuwsgierige Aagjes die graag meer weten over wat we allemaal te bieden hebben. Daarnaast sta je kantoren bij met technische en inhoudelijke vragen. 


Wat doe je dan concreet binnen onze klantendienst?
 • Je zoekt uit wat onze klanten nodig hebben door de juiste vragen te stellen om op die manier snel een correcte oplossing te bieden. Na het stellen van enkele vragen weet je snel wat je moet doen zodat Jan betalingen kan doen in de winkel en via de app met zijn nieuwe kaart.
 • Ook de inkomende mails van onze klanten beantwoord je vol enthousiasme. Wanneer Aisha mailt voor meer informatie omtrent haar kredietaanvraag, meld jij haar dat deze is goedgekeurd en stuur je haar het kredietaanbod.
 • Je beantwoordt ook vragen van kantoren, informeert over producten, diensten en/of dossiers en lost problemen op. Als het kantoor van Hilde belt ter voorbereiding van een beleggingsgesprek, zorg jij ervoor dat het kantoor al het nodige kan doen in het achterliggend systeem.
Het gaat hier steeds over vragen binnen jouw kennisdomein. Je krijgt hiervoor de nodige opleidingen en schoolt je continu bij om de evoluties in jouw domein op te volgen. Als het om vragen buiten jouw kennisdomein gaat, kan je jouw talrijke collega's aanspreken.

Profiel

Wat verwachten we van jou?

Je hoeft geen supermens te zijn om bij Argenta te kunnen werken. Je kan gewoon jezelf zijn en je hoeft je niet te houden aan zware protocols of strikte dresscodes. Jij, net zoals wij, houdt het liever eenvoudig en ongedwongen.

De klant staat bij jou op de eerste plaats. Je draagt een professionele aanpak dan ook hoog in het vaandel en ijvert een expert te zijn om de klant steeds correct bij te staan. Je bent ervan overtuigd dat jouw uitstekend klantcontact zorgt voor een duurzame klantrelatie.

Om de klant steeds correct bij te kunnen staan, werk je graag en pragmatisch samen met collega's. Je stelt de nodige vragen en deelt spontaan je eigen mening om je eigen werk en de werking van de afdeling te verbeteren. Hierbij verlies je nooit je positieve ingesteldheid en weet je wat de essentie is.

Als medewerker van de klantendienst komt interesse in de financiële wereld en digitalisering goed van pas. Je bent daarnaast leergierig en drukt je vlot uit in het Nederlands en Frans. Je bent veerkrachtig en je voelt je thuis in een omgeving die altijd in beweging is.

Wij zorgen voor een opleiding op maat en een positieve werksfeer. Zo heb je alles in handen om samen met je collega’s onze klanten op een snelle en correcte manier voort te helpen.

Aanbieding

Er zijn 101 redenen om voor Argenta te werken. Deze vacature is te kort om ze allemaal op te sommen maar dit willen we je zeker al meegeven:

 • Werken bij Argenta is werken bij een duurzame werkgever in hartje Antwerpen.
 • Je voelt je meteen welkom bij ons. Je komt terecht bij fantastische collega’s die klaarstaan om je te helpen.
 • We luisteren naar jou en investeren in je carrière. Zo krijgt je talent alle kansen. Maar niet ten koste van alles. Bij Argenta heb je ook nog tijd voor wat anders. Gezonde groei, noemen we dat. 

Ontdek alle 101 redenen om voor Argenta te werken

 En het financiële plaatje?

 • Een contract van onbepaalde duur
 • Een marktconforme brutoverloning
 • Maaltijdcheques
 • Groepsverzekering
 • Hospitalisatieverzekering
 • Cafetariaplan (je kunt het bedrag van je 13de maand inzetten om aan voordelige voorwaarden bijvoorbeeld een nieuwe fiets, een nieuwe smartphone of extra verlofdagen aan te kopen)

Contact

Interesse? Solliciteer snel online. Met vragen kan je terecht bij Hanne Coolkens via jobs@argenta.be.

deel deze job

In het kort

www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...