Ga naar de inhoud

Customer Care Expert Bankieren

Functie

Help je mensen graag verder? Hou je van een levendige werkomgeving? Draag jij kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel? Dan ben jij de juiste persoon om aan de slag te gaan op onze klantendienst in het team kredieten.

Wat doe je dan concreet binnen het team kredieten van onze klantendienst?

 • Je analyseert de inkomende vragen van klanten via telefonie en mail en doet het nodige om hen een juist antwoord of de beste oplossing te bezorgen.
 • Ook voor de collega’s uit het kantorennet ben jij het eerste aanspreekpunt om hen te helpen. Je informeert hen over producten, diensten of dossiers en lost problemen op.
 • Onze kanalen, producten en diensten evolueren snel en blijven in ontwikkeling. Je staat samen met je team in voor de blijvende optimalisaties. Je past de werking voortdurend aan nieuwe producten, wetgeving of features in de app aan en schakelt snel wanneer je merkt dat dezelfde vragen terugkomen of als je problemen detecteert.

Je werkt in een zaterdagshift. Dit betekent dat je 4 dagen in de week werkt van 9u tot 18u18 en zaterdag van 9u tot 12u18.

Profiel

Wat verwachten we van jou?

Je hoeft geen supermens te zijn om bij Argenta te kunnen werken. Je kunt gewoon jezelf zijn en je hoeft je niet te houden aan zware protocollen of strikte dresscodes. Jij, net zoals wij, houdt het liever eenvoudig en ongedwongen.

De klant staat bij jou op de eerste plaats. Je draagt een professionele en efficiënte aanpak dan ook hoog in het vaandel. Je bent ervan overtuigd dat jouw uitstekend klantcontact zorgt voor een duurzame klantrelatie.

Om de klant steeds correct bij te kunnen staan, werk je graag en pragmatisch samen met collega's. Je stelt de nodige vragen, deelt spontaan je eigen mening en schakelt snel om je eigen werk en de werking van het team te verbeteren. Hierbij verlies je nooit je positieve ingesteldheid en weet je wat de essentie is. Je voelt je thuis in een omgeving die continu in beweging is.

Als medewerker van de klantendienst komt interesse in de financiële wereld, meer bepaald verzekeren, en digitalisering goed van pas. Je bent daarnaast leergierig en spreekt en schrijft vlot in het Nederlands en Frans.

Wij zorgen voor een opleiding op maat en een positieve werksfeer. Zo heb je alles in handen om samen met je collega’s onze klanten op een snelle en correcte manier voort te helpen.

Jouw ervaring?

 • Je beschikt over een goed denkniveau aangezien je een grote hoeveelheid aan informatie moet verwerken en snel verbanden moet leggen.
 • Je specifieke afstudeerrichting of achtergrond is voor ons minder belangrijk. De juiste attitude, leergierigheid en proactiviteit maken het verschil. Ervaring in de bank- en verzekeringssector is een plus, maar geen must. Wij zorgen voor alle opleidingen. 
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Frans.

Aanbieding

Er zijn 101 redenen om voor Argenta te werken. Deze vacature is te kort om ze allemaal op te sommen maar dit willen we je zeker al meegeven:

 • Werken bij Argenta is werken bij een duurzame werkgever in hartje Antwerpen.
 • Je voelt je meteen welkom bij ons. Je komt terecht bij fantastische collega’s die klaarstaan om je te helpen.
 • We luisteren naar jou en investeren in je carrière. Zo krijgt je talent alle kansen. Maar niet ten koste van alles. Bij Argenta heb je ook nog tijd voor wat anders. Gezonde groei, noemen we dat. 

Ontdek alle 101 redenen om voor Argenta te werken

 En het financiële plaatje?

 • Een contract van onbepaalde duur
 • Een marktconforme brutoverloning
 • Maaltijdcheques
 • Groepsverzekering
 • Hospitalisatieverzekering
 • Cafetariaplan (je kunt het bedrag van je 13de maand inzetten om aan voordelige voorwaarden bijvoorbeeld een nieuwe fiets, een nieuwe smartphone of extra verlofdagen aan te kopen)

Contact

Interesse? Solliciteer snel online. Met vragen kan je terecht bij jobs@argenta.be.

deel deze job

In het kort

www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...