Ga naar de inhoud

Customer Care Officer Starter

Functie

Ben jij een communicatief talent met interesse in de financiële sector? Help je mensen graag verder? Hou je van een levendige werkomgeving? Dan ben jij de juiste persoon om aan de slag te gaan op onze klantendienst!

Wat doe je dan concreet op onze klantendienst?

 • Je wordt opgeleid tot expert in een bepaald vakgebied (verzekeren of bankieren). Na een grondig opleidingstraject help je de klanten bij hun vraag of probleem.
 • Je analyseert de inkomende vragen van klanten via telefoon en mail en doet het nodige om hen een juist antwoord of de beste oplossing te bezorgen.
 • Ook voor de collega’s uit onze lokale kantoren ben jij het eerste aanspreekpunt. Je staat hen bij in complexe dossiers of vragen rond producten en diensten die ze zelf niet opgelost krijgen.
 • Onze kanalen, producten en diensten evolueren snel en blijven in ontwikkeling. Je past de werking voortdurend aan nieuwe producten, wetgeving of features in de app aan. Je schakelt snel wanneer je merkt dat dezelfde vragen terugkomen of wanneer je problemen detecteert. Je bent proactief en staat samen met je team in voor blijvende optimalisaties.

Profiel

Wat verwachten we van jou?

Je hoeft geen supermens te zijn om bij Argenta te kunnen werken. Je kunt gewoon jezelf zijn en je hoeft je niet te houden aan zware protocollen of strikte dresscodes. Jij, net zoals wij, houdt het liever eenvoudig en ongedwongen.

De klant staat bij jou op de eerste plaats. Door jouw heldere communicatie, nauwkeurigheid en professionele aanpak zorg je voor een uitstekend klantcontact en de uitbouw van een duurzame klantrelatie.

Om de klant steeds correct bij te kunnen staan, werk je graag en pragmatisch samen met collega's. Je stelt de nodige vragen, deelt spontaan je eigen mening en schakelt snel om je eigen werk en de werking van het team te verbeteren. Hierbij verlies je nooit je positieve ingesteldheid en weet je wat de essentie is. Je voelt je thuis in een omgeving die continu in beweging is.

Als medewerker van de klantendienst is interesse in de financiële wereld en digitalisering een must. Je leert het bedrijf en onze producten door en door kennen en wordt een expert binnen jouw domein. Hierdoor is ons contact center een perfecte plek om jezelf te ontwikkelen, je interesses te ontdekken en een carrière in de financiële wereld te starten. Het is ook een springplank om nadien andere functies binnen Argenta op te nemen.

Jouw ervaring?

 • Je beschikt over een goed denkniveau aangezien je een grote hoeveelheid aan informatie moet verwerken en snel verbanden moet leggen.
 • Je specifieke afstudeerrichting is voor ons minder belangrijk. De juiste attitude, leergierigheid en proactiviteit maken het verschil. Ervaring in de bank- en verzekeringssector is geen must, interesse uiteraard wel. Wij zorgen voor alle opleidingen. 
 • Je bent een kei in communicatie en weet ook complexere zaken helder over te brengen. Je spreekt en schrijft vlot in het Nederlands en het Frans.

Aanbieding

Er zijn 101 redenen om voor Argenta te werken. Deze vacature is te kort om ze allemaal op te sommen maar dit willen we je zeker al meegeven:

 • Werken bij Argenta is werken bij een duurzame werkgever in hartje Antwerpen.
 • Je voelt je meteen welkom bij ons. Je komt terecht bij fantastische collega’s die klaarstaan om je te helpen.
 • We luisteren naar jou en investeren in je carrière. Zo krijgt je talent alle kansen. Maar niet ten koste van alles. Bij Argenta heb je ook nog tijd voor wat anders. Gezonde groei, noemen we dat. 

Ontdek alle 101 redenen om voor Argenta te werken

 En het financiële plaatje?

 • Een contract van onbepaalde duur
 • Een marktconforme brutoverloning
 • Maaltijdcheques
 • Groepsverzekering
 • Hospitalisatieverzekering
 • Cafetariaplan (je kunt het bedrag van je 13de maand inzetten om aan voordelige voorwaarden bijvoorbeeld een nieuwe fiets, een nieuwe smartphone of extra verlofdagen aan te kopen)

Contact

Interesse? Solliciteer snel online. Met vragen kan je terecht bij Hanne Coolkens via jobs@argenta.be.

deel deze job

In het kort

www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...