Ga naar de inhoud

Interne Business Consultant

Functie

De directie Strategische Marketing geeft producten en diensten van Argenta vorm en werkt constant aan het verbeteren van de klantenervaring.

Als Interne Business Consultant bij Strategische Marketing heb je een gevarieerde job waar je de ene week werkt aan de doorvertaling van het businessplan en de volgende week meewerkt aan een business case voor een nieuw initiatief of optimalisatie van een product.  Je komt terecht in een team waarin je zult samenwerken met Product Managers en Customer Experience Experts, maar ook vaak met collega’s uit andere afdelingen.

 Wat je precies doet? 

 • Jij werkt mee aan business cases om initiatieven van collega’s (nieuwe diensten, producten, tarieven, customer journeys, etc) te onderbouwen. Jij onderzoekt en kwantificeert nieuwe ideeën en adviseert het management bij het nemen van strategische beslissingen.
 • Wanneer collega’s wijzigingen aan hun product of tarieven willen doorvoeren, ondersteun je hen daarin. Jij kijkt mee vanuit jouw analytische bril en zorgt ervoor dat je collega’s gefundeerde beslissingen kunnen nemen door het analyseren van de nodige data.
 • Je verzamelt en analyseert relevante informatie om zo inzichten te creëren met betrekking tot een breed scala aan topics en projecten die relevant zijn voor de directie. Je vertaalt deze inzichten naar begrijpbare en heldere rapporten, nota's en presentaties.

Profiel

Je persoonlijkheid

Een supermens hoef je niet te zijn om bij Argenta te werken. Gewoon jezelf zijn is prima. Bij ons geen zware protocols of strikte dresscodes. We houden het liever eenvoudig en ongedwongen.

Luisteren naar collega’s vinden we vanzelfsprekend. Teamspelers hebben dan ook een streepje voor. En vooral teamspelers die pragmatisch werken, gaan voor een positieve aanpak en focussen op de essentie. Geen problemen, maar oplossingen. Geen blabla, maar klare taal.

Als Interne Business Consultant ben je analytisch aangelegd en bekijk je zaken steeds met een kritische blik. Je hanteert een gestructureerde aanpak en hebt een oog voor detail.  Je denkt in spreadsheets en houdt van data maar weet dit ook om te zetten in heldere inzichten.

Uiteraard zijn ook sterke communicatieve vaardigheden een must aangezien je met verschillende stakeholders samenwerkt. Je past je ook gemakkelijk aan verschillende niveaus en communicatiestijlen aan.

 Je theoretische bagage

 • Je behaalde een Masterdiploma.
 • Je kan minstens 3 jaar relevante werkervaring voorleggen in een analytische functie.
 • Je hebt een goede kennis van de financiële sector, met de nodige affiniteit voor commerciële activiteiten.

Aanbieding

Er zijn 101 redenen om voor Argenta te werken. Deze vacature is te kort om ze allemaal op te sommen maar dit willen we je zeker al meegeven:

 • Werken bij Argenta is werken bij een duurzame werkgever in hartje Antwerpen.
 • Je voelt je meteen welkom bij ons. Je komt terecht bij fantastische collega’s die klaarstaan om je te helpen.
 • We luisteren naar jou en investeren in je carrière. Zo krijgt je talent alle kansen. Maar niet ten koste van alles. Bij Argenta heb je ook nog tijd voor wat anders. Gezonde groei, noemen we dat. 

Ontdek alle 101 redenen om voor Argenta te werken

 En het financiële plaatje?

 • Een contract van onbepaalde duur
 • Een marktconforme brutoverloning
 • Maaltijdcheques
 • Groepsverzekering
 • Hospitalisatieverzekering
 • Cafetariaplan (je kunt het bedrag van je 13de maand inzetten om aan voordelige voorwaarden bijvoorbeeld een nieuwe fiets, een nieuwe smartphone of extra verlofdagen aan te kopen)

Contact

Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar jobs@argenta.be
Wil jij onze nieuwe Interne Business Consultant worden? Solliciteer dan snel online!

deel deze job

In het kort

www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...