Ga naar de inhoud

Interne junior auditor

Functie

FUNCTIE

Werken we wel efficiënt? Welke risico’s zijn aan onze processen verbonden en hoe kunnen we die beheersen? Zijn de gegevens en rapporten die we gebruiken wel betrouwbaar? Bij Argenta kijken we kritisch naar onze werking. Alleen zo kunnen we continu blijven evolueren. Daarom zoeken we een junior auditor voor interne auditopdrachten.

Als junior auditor werk je binnen de afdeling interne audit. Je rapporteert rechtstreeks aan de directeur interne audit. Wat je precies doet?

 • Je bent verantwoordelijk voor interne auditopdrachten. In het begin zijn dat vooral operationele opdrachten. Je werkt daarvoor nauw samen met de verantwoordelijken van de geauditeerde afdelingen. Samen met hen plan je de auditopdrachten in. Daarbij hou je nauwlettend de vooropgestelde deadlines in het oog.
 • Je geeft een onafhankelijk oordeel en advies over de beheersing van de procesrisico’s, de effectiviteit en de efficiëntie van onze activiteiten en systemen, de betrouwbaarheid van onze financiële gegevens en rapporten, en de naleving van wetten en reglementen. Je volgt de auditaanbevelingen ook verder op.
 • Je schrijft mee beleidslijnen en ontwikkelingsprojecten uit binnen Interne audit.

Profiel

PROFIEL

Je persoonlijkheid

Een supermens hoef je niet te zijn om bij Argenta te werken. Gewoon jezelf zijn is prima. Bij ons geen zware protocols of strikte dresscodes. We houden het liever eenvoudig en ongedwongen.

Luisteren naar collega’s vinden we vanzelfsprekend. Teamspelers hebben dan ook een streepje voor. En vooral teamspelers die pragmatisch werken, gaan voor een positieve aanpak en focussen op de essentie. Geen problemen, maar oplossingen. Geen blabla, maar klare taal.

Als Junior auditor ben je analytisch, diplomatisch en communicatief. Je stelt de juiste vragen om tot de essentie te komen en maakt zo een kritische analyse. Je pakt analyses objectief aan en vanuit de context van de volledige organisatie. Woorden als systematisch, planmatig en accuraat passen perfect bij jou. Bovendien kun je goed zelfstandig werken.

Je theoretische bagage

 • Je behaalde een masterdiploma, bij voorkeur in een juridische of wiskundige richting.
 • Je hebt minstens 1 tot 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Je beheerst perfect het Nederlands. Daarnaast heb je een goede kennis van het Engels, zowel gesproken als geschreven, en een goede basiskennis van het Frans.

Aanbieding

AANBIEDING

Er zijn 101 redenen om voor Argenta te werken. Deze vacature is te kort om ze allemaal op te sommen maar deze willen we je zeker al meegeven:

 • Werken bij Argenta is werken bij een duurzame werkgever in hartje Antwerpen.
 • Je voelt je meteen welkom bij ons. Je komt terecht bij fantastische collega’s die klaarstaan om je te helpen.
 • We luisteren naar jou en investeren in je carrière. Zo krijgt je talent alle kansen. Maar niet ten koste van alles. Bij Argenta heb je ook nog tijd voor wat anders. Gezonde groei, noemen we dat.

Ontdek alle 101 redenen om voor Argenta te werken

En het financiële plaatje? 

 • Contract van onbepaalde duur
 • Marktconform brutoloon
 • Maaltijdcheques
 • Groepsverzekering
 • Hospitalisatieverzekering
 • Cafetariaplan (je kunt het bedrag van je 13de maand inzetten om aan voordelige voorwaarden bijvoorbeeld een nieuwe fiets, een nieuwe smartphone of extra verlofdagen aan te kopen)

 

 

Contact

CONTACT

Heb je een vraag over deze vacature? Stuur een e-mail naar jobs@argenta.be ter attentie van Peter Lorez (Senior Recruiter). Of bel Peter op het nummer 03 287 44 42.

Wil jij onze nieuwe auditor worden? Klik op de knop hieronder en solliciteer online.

 

deel deze job

In het kort

www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...