IT Risk Expert

Onze klanten hebben een groot vertrouwen in onze bank. Daarom is IT risk management erg belangrijk voor Argenta. De afdeling Information Security & Risk Management staat binnen Argenta in voor de cyber security monitoring & response, het IT-risicobeheer en -securitybeleid.
We zijn op zoek naar een Senior IT Risk Expert met doorgedreven kennis en ervaring in domeinen zoals EERM, Cloud Security, Data Security,...

Wat je precies doet?


Je persoonlijkheid

Een supermens hoef je niet te zijn om bij Argenta te werken. Gewoon jezelf zijn is prima. Bij ons geen zware protocols of strikte dresscodes. We houden het liever eenvoudig en ongedwongen.

Luisteren naar collega’s vinden we vanzelfsprekend. Teamspelers hebben dan ook een streepje voor. En vooral teamspelers die pragmatisch werken, gaan voor een positieve aanpak en focussen op de essentie. Geen problemen, maar oplossingen. Geen blabla, maar klare taal.

Als IT Risk Expert ben je in staat om de IT-risico’s van projecten of epics op een analytische manier te benaderen, deze inzichtelijk te maken en te adviseren over hoe we ze doelmatig kunnen beheersen. Daarnaast ben je een sterke communicator die vertrouwd is met een Agile werkomgeving. Je hebt een can-do-mentaliteit en beschikt over een sterke dosis proactiviteit om zelfstandig verbetervoorstellen te ontwikkelen m.b.t. Risk Management. Tenslotte ben je stressbestendig en kan je onder druk werken in een steeds veranderende omgeving.

Je theoretische bagage

Er zijn 101 redenen om voor Argenta te werken. Deze vacature is te kort om ze allemaal op te sommen maar dit willen we je zeker al meegeven:

Ontdek alle 101 redenen om voor Argenta te werken

 En het financiële plaatje?

Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar Karine Geurts via jobs@argenta.be.
Wil jij onze nieuwe IT Risk Expert worden? Solliciteer dan snel online!

Solliciteer online