Ga naar de inhoud

Junior Robotic Process Automation Scriptor

Functie

Ben jij recent afgestudeerd? Wil jij investeren in je carrière en heb je een sterke interesse in processen en automatisatie? Neem je zelf initiatieven en ben je bovendien probleemoplossend ingesteld? Dan is de functie van junior RPA scriptor bij Argenta dé ideale next step voor jou!

Deze functie bereidt je voor op een rol als Robotic Process Automation Scriptor. Je doorloopt verschillende opleidingen en werkt mee aan diverse projecten om uit te groeien tot Robot Process Automation Scriptor. Je wordt tijdens deze periode intensief begeleid en we bepalen samen met jou de verschillende stappen die je dient te zetten om te kunnen groeien.

Wat ga je dan concreet doen?

 • Als junior RPA scriptor zal je focus liggen op het in kaart brengen van de verschillende flows en optimalisatiemogelijkheden. Je bepaalt samen met collega’s mogelijkheden tot robotisering.
 • Na een opleiding ontwikkel je samen met collega’s de robots met behulp van procesautomatiseringssoftware (Automation Anywhere) en stel je zelfstandig testscenario’s op. Je bewaakt ook de kwaliteit van de tests en geschreven code.
 • Je staat in voor de rapportering en documentatie van de gerobotiseerde processen en de voortgang van de testresultaten. Je detecteert risico’s en opportuniteiten en bespreekt deze met je collega’s en stakeholders.
 • Na verloop van tijd treed je ook op als ‘change agent’ om de gerobotiseerde processen vlot te implementeren. Je begeleidt de medewerkers en voorziet opleidingen en werkinstructies.

Profiel

Je persoonlijkheid

Een supermens hoef je niet te zijn om bij Argenta te werken. Gewoon jezelf zijn is prima. Bij ons geen zware protocols of strikte dresscodes. We houden het liever eenvoudig en ongedwongen.

Luisteren naar collega’s vinden we vanzelfsprekend. Teamspelers hebben dan ook een streepje voor. En vooral teamspelers die pragmatisch werken, gaan voor een positieve aanpak en focussen op de essentie. Als Robotic Proces Automation Scriptor werk je agile dus uiteraard is samenwerking hierbij erg belangrijk.

Geen problemen, maar oplossingen. Geen blabla, maar klare taal.

Sterke communicatieve vaardigheden zijn uiteraard ook belangrijk aangezien je met verschillende stakeholders zal samenwerken. Je slaagt er dan ook in om technische zaken duidelijk te documenteren en over te brengen. Daarnaast deel je ook transparant jouw feedback en noden zodat we samen het ideale opleidingstraject kunnen bepalen.

Als RPA scriptor ben je analytisch ingesteld en kan je grote hoeveelheden informatie verwerken. Bovendien werk je graag in een omgeving die voortdurend evolueert. Je werkt dan wel nauwgezet en planmatig om de nodige structuur aan te brengen.

Je theoretische bagage

 • Je behaalt dit jaar je diploma of hebt dit de afgelopen twee jaar behaald.
 • Je hebt interesse in IT, processen en robotisering. User acceptance testing en scripting technologie, tools en talen (vb Automation Anywhere, Visual Basic scripts, Javascript, .Net,…) spreken je aan of je hebt er zelfs al wat kennis van.
 • Interesse in de bank- en verzekeringssector is natuurlijk ook een must

Aanbieding

Wat bieden we jou?

Er zijn 101 redenen om voor Argenta te werken. Deze vacature is te kort om ze allemaal op te sommen maar dit willen we je zeker al meegeven:

 • Werken bij Argenta is werken bij een duurzame werkgever in hartje Antwerpen.
 • Je voelt je meteen welkom bij ons. Je komt terecht bij fantastische collega’s die klaarstaan om je te helpen.
 • We luisteren naar jou en investeren in je carrière. Zo krijgt je talent alle kansen. Maar niet ten koste van alles. Bij Argenta heb je ook nog tijd voor wat anders. Gezonde groei, noemen we dat. Als RPA Trainee krijg je een opleiding op maat waarin wordt gekeken naar jouw competenties en noden.
 • Je krijgt de kans om eigen initiatieven te nemen en zelfstandig te werken. Voor ondersteuning kun je altijd terecht bij je mentor.

Ontdek alle 101 redenen om voor Argenta te werken

 En het financiële plaatje?

 • Een contract van onbepaalde duur
 • Een marktconforme brutoverloning
 • Maaltijdcheques
 • Groepsverzekering
 • Hospitalisatieverzekering
 • Cafetariaplan (je kunt het bedrag van je 13de maand inzetten om aan voordelige voorwaarden bijvoorbeeld een nieuwe fiets, een nieuwe smartphone of extra verlofdagen aan te kopen)

Contact

Solliciteer snel online! Met vragen kan je terecht bij jobs@argenta.be.

deel deze job

In het kort

www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...