Manager Continuous Improvement & Quality

Argenta is op zoek naar een gedreven people manager met kennis en ervaring in kwaliteitsbeheer binnen een agile driven IT-omgeving. Ben jij die gedreven coach die we zoeken om continue verbetering & kwaliteit uit te dragen binnen onze organisatie? Lees dan snel verder!

Als Manager Continuous Improvement & Quality maak je deel uit van de directie Strategy & Transversal Services. Dit nieuwe team heeft als belangrijkste missie de verschillende IT- & business stakeholders te begeleiden in hun streven naar betere resultaten op vlak van hogere (kosten)efficiëntie, betere kwaliteit, MVP-focus, kortere doorlooptijden en een aangename en verbindende samenwerkingscultuur.

Je wordt medeverantwoordelijk voor het ontwerpen en realiseren van de Argenta capabilities o.a. business services en -processen, organisatie, informatievoorziening, applicatie en technische IT-infrastructuur en (cloud) services. Bovendien draag je actief bij aan het creëren en monitoren van het kwaliteitsbeheer binnen de organisatie. Daarbij moedig je de cultuur van voortdurend verbeteren, empowerment en co-creatie aan in alle betrokken teams, zowel binnen IT als bij onze business.

Wat je precies doet?


Je persoonlijkheid

Een supermens hoef je niet te zijn om bij Argenta te werken. Gewoon jezelf zijn is prima. Bij ons geen zware protocols of strikte dresscodes. We houden het liever eenvoudig en ongedwongen.

Luisteren naar collega’s vinden we vanzelfsprekend. Teamspelers hebben dan ook een streepje voor. En vooral teamspelers die pragmatisch werken, gaan voor een positieve aanpak en focussen op de essentie. Geen problemen, maar oplossingen. Geen blabla, maar klare taal.

Als Manager Continuous Improvement & Quality ben je zeer resultaatgericht en organisatorisch sterk, maar bovenal een uitstekende people manager met een coachende aanpak. Vanuit jouw voorbeeldfunctie creëer je een professioneel en motiverend werkklimaat voor je team en door jouw verbindende communicatieskills ben je in staat om draagvlak te creëren binnen de hele organisatie.

Je bagage die je meeneemt

Er zijn 101 redenen om voor Argenta te werken. Deze vacature is te kort om ze allemaal op te sommen maar dit willen we je zeker al meegeven:

Ontdek alle 101 redenen om voor Argenta te werken

 En het financiële plaatje?

Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar Karine Geurts via jobs@argenta.be.
Wil jij onze nieuwe Manager Continuous Improvement & Quality worden? Solliciteer dan snel online!

Solliciteer online