Ga naar de inhoud

Relatiebeheerder beleggen (m/v) in Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Functie

Het Argenta-kantoor van Sint-Gillis-bij-Dendermonde bestaat al meer dan 25 jaar. Het kantoor is een gevestigde waarde in de regio en bedient een trouw cliënteel. 

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde (m/v) relatiebeheerder met focus op beleggingen.

 Heb je al ervaring in de banksector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een sterk kantoor waar je je verder kunt specialiseren?

Hier krijg je de kans om je loopbaan verder uit te bouwen:

 • Persoonlijk advies op maat van de klant vanuit jouw specialisatie – beleggen
 • Job met een goede work-lifebalans, veel opleiding en een mooie verloning
 • Kantoor met een sterke teamspirit en een klantgerichte aanpak

   

  Je werkt actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor.

  Je bent gespecialiseerd in beleggen en je bent bereid je te bekwamen in de andere domeinen (basiskennis).

  Je detecteert opportuniteiten en nodigt (potentiële) beleggingsklanten uit voor een kennismakingsgesprek op kantoor.

  Tijdens deze adviesgesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende beleggingsproducten voor die bij hun profiel en behoeften passen.

  Je zult ook het gesprek opentrekken naar de andere domeinen en geeft hier basisadvies of verwijst door naar een collega.

  Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op.

   

  Profiel

  Voor deze afwisselende job ben je in het bezit van een hoger diploma. Daarnaast heb je al enkele jaren commerciële ervaring in de banksector.

  Een specialisatie in beleggingen is een troef. Je toont sowieso interesse in de verschillende domeinen binnen de bank en bent in het bezit van de nodige bankattesten.

  Je bent een vlotte en communicatieve teamspeler, beschikt over een gezonde dosis ambitie en hebt een commerciële, klantgerichte aanpak.

  Op die manier kun je een langetermijnrelatie met de klanten uitbouwen. Verder ben je stressbestendig en denk je mee over de aanpak in het kantoor.

  Je stelt je flexibel op en toont geen nine-to-fivementaliteit.

  Aanbieding

  In deze job krijg je de kans om zelfstandig te werken binnen het domein beleggingen, waarin je je verder kunt specialiseren.

  In ruil voor je inzet en ervaring mag je rekenen op heel wat extralegale voordelen naast het loon (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering,  …).

  Er wordt ook sterk geïnvesteerd in je leerproces d.m.v. diverse opleidingen. Dit is een fulltime job maar een 80-90% tewerkstelling is mogelijk.

  Het uurrooster is bespreekbaar.

  Argenta is een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je komt terecht in een sterk groeiend en goed draaiend kantoor, waar wordt ingezet op teamspirit via diverse activiteiten.

  Contact

  Heb je interesse? Solliciteer dan online via argentajobs.be

  Met vragen kun je terecht bij de kantoorhouder op jan.degryze@argenta.be

  deel deze job

  In het kort

  www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

  Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...