Ga naar de inhoud

Relatiebeheerder Gullegem – Moorsele (M/V)

Functie

Argenta behoort tot de top 6 van de grootste banken van België en is sterk lokaal verankerd. We bieden sterke, eerlijke en transparante producten aan op het vlak van sparen en beleggen, bankieren, verzekeren en lenen, voor gezinnen en particuliere klanten.

Het zelfstandig Argenta-kantoor van Gullegem is een familiaal kantoor dat 3 generaties geleden werd opgestart door de familie Vanpoucke. In 2010 werd het activiteitgebied van het kantoor uitgebreid met Moorsele. Met onze klanten bouwen we een persoonlijke en langetermijnrelatie op met correct, gepast en duidelijk advies.

In dit digitale tijdperk wordt face to face en professioneel advies zeer belangrijk. Daarom zijn we op zoek naar een relatiebeheerder die onze klanten deskundig adviseert in de materie van verzekeringen en kredieten en/of van beleggingen.

Functie

Als relatiebeheerder ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Klantvriendelijkheid en de vertrouwensrelatie met de klant staan dus centraal.

In samenwerking met de kantoorhouder streef je naar de realisatie van de groeiobjectieven van het kantoor en de uitbouw van de klantenportefeuille. Je zet mee commerciële acties op.

Je krijgt de ruimte om de productgroepen verzekeringen, kredieten en/of beleggingen binnen het kantoor verder uit te bouwen.

Profiel

 • Je beschikt minstens over een bachelordiploma, bij voorkeur met optie bank- en financiewezen.
 • Je bent PCP-gecertificeerd of je bent bereid om je bij te scholen.
 • Je hebt ervaring in de bank- en verzekeringssector.
 • Je bent betrouwbaar, discreet en flexibel ingesteld. Je voelt je betrokken bij de werking van het kantoor en je neemt graag initiatieven.
 • Je bent van nature spontaan, commercieel proactief en je zorgt voor een correcte, klantgerichte service.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Aanbieding

 • We bieden je een boeiende en afwisselende job in een groeiend bedrijf in eigen streek.
 • Je komt terecht in een klein team waarin je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt.
 • Zelfstudie en het volgen van interne en externe opleidingen maken deel uit van je permanente vorming en laten je toe je verder te ontplooien.
 • In ruil voor je ervaring en inzet, mag je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket.
 • Je kunt voltijds aan de slag. Het uurrooster is bespreekbaar.

Contact

Spreekt deze functie je aan? Misschien ben jij dan onze geschikte kandidaat! Wij kijken nieuwsgierig uit naar je gemotiveerde mail met cv en foto naar Cindy Vanneste: cindy.vanneste@argenta.be!

deel deze job

In het kort

www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...