Ga naar de inhoud

Relatiebeheerder Lenen en Verzekeren Essen

Functie

Een nieuwe uitdaging dicht bij huis?

Argenta Essen zoekt een Relatiebeheerder Lenen en Verzekeren. 

Argenta is een gezonde bank met een duidelijke toekomstvisie en een stevige lokale verankering. We gaan voor duurzame groei. En een gezonde loopbaan voor onze medewerkers. 

We bouwen een langetermijnrelatie uit met onze klanten. Wat zij nodig hebben, is wat telt. Of het nu gaat over sparen, beleggen, bankieren, verzekeren of lenen. Eerlijke, transparante producten en duidelijk advies staan daarbij centraal. Zo willen we de beste bank voor gezinnen blijven. 

Die visie trekken we door naar onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt in het kantoor waar je werkt. En dat je kunt groeien. Jouw persoonlijke ontwikkeling is even belangrijk als de groei van Argenta. Je krijgt dan ook de nodige opleidingen en wisselt ervaring en kennis uit met je collega’s.

Profiel

  • Je beschikt minimaal over een bachelordiploma.
  • Je hebt een passie voor bankieren.
  • Je bent vooral gedreven en staat open om heel veel bij te leren.
  • Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt maar geen must. En dat geldt ook voor affiniteit met of ervaring in de bank- of verzekeringswereld.
  •  Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands.

Aanbieding

Wat kunnen wij je bieden? 

Je komt terecht in een kantoor met een familiaal karakter, waar iedereen voor iedereen inspringt. Waar je werkrooster in overleg wordt opgesteld volgens jouw en onze behoefte. Waar je een professionele opleiding en intensieve begeleiding en coaching krijgt. Een dynamische werkomgeving waarin jij samen met je zeven collega’s het verschil kunt maken.

Contact

 

Iets voor jou ?
Solliciteer online !

Vragen stuur je  door naar stijn.matheusen@argenta.be. We kijken alvast uit naar je reactie.

deel deze job

In het kort

www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...