Ga naar de inhoud

Relatiebeheerder (m/v) - Mechelen

Functie

Het Argenta-kantoor in het centrum van Mechelen is een gevestigde waarde in de regio. Het heeft een uitgebreide portefeuille met heel tevreden en loyale klanten. Om ons team te versterken zijn we op zoek een enthousiaste (m/v):

RELATIEBEHEERDER

 
Functieomschrijving

 Je specialiseert je in schadeverzekeringen en wordt verantwoordelijk voor de commerciële uitbouw van een verzekeringsportefeuille. Dit combineer je met het mee opvolgen van schadedossiers voor onze klanten.

Als relatiebeheerder werk je mee om de klantenportefeuille proactief uit te bouwen. Je blijft bovendien alert voor commerciële opportuniteiten binnen de domeinen van beleggen en lenen. Je zult minstens basisinformatie kunnen verstrekken en zorgen voor doorverwijzing waar mogelijk.

Samen met de kantoorhouder stel je gerichte commerciële acties op om het kantoor te laten groeien. 

Profiel

Je bent bij voorkeur in het bezit van minstens een bachelordiploma in de financiële sector of je hebt de nodige ervaring. FSMA-certificatie inzake bank-, verzekerings-, en kredietbemiddeling is een pluspunt.

Je bent een commercieel talent. Je bent creatief en neemt graag initiatief in commerciële acties. Je kunt de juiste commerciële opportuniteiten spotten op basis van de klantbehoeften. Je hebt zelfvertrouwen en neemt graag contact op met de klanten.

Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid, je ontvangt klanten met de glimlach, en werkt klantgericht. Je bent een spontane, vriendelijke persoon die van nature contactvaardig is, vlot en correct in de omgang.

Je bent verder betrouwbaar en discreet. Je straalt vertrouwen en professionalisme uit. Je voelt je betrokken bij de werking van het kantoor en je collega's kunnen op je rekenen.

Aanbieding

Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken persoonlijke, heldere en klantvriendelijke manier van bankieren. Je komt terecht in een lokaal, jong en ambitieus kantoor dat een eerlijke, respectvolle en no-nonsense aanpak nastreeft. Flexibiliteit en een open communicatie zijn hier belangrijk.

Naast de gelegenheid tot zelfstudie krijg je de mogelijkheid om je kennis te verruimen via interne en externe opleidingen. In ruil voor je ervaring en inzet mag je rekenen op een mooi verloningspakket.

Contact

Heb je interesse? Solliciteer dan nu online.

Voor vragen kan je altijd terecht bij Jan Defeyter: jan.defeyter@argenta.be

deel deze job

In het kort

www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...