Relatiebeheerder verzekeren Drongen

Het Argenta-kantoor in Drongen heeft in de loop der jaren een sterke naam opgebouwd en heeft een trouw cliënteel. Dit stabiel kantoor staat gekend om een service- en klantgerichte aanpak. Het huidige team telt 3 medewerkers. Er heerst een open en losse werksfeer en wederzijdse flexibiliteit is belangrijk. Voor de verdere uitbouw van het kantoor zijn wij momenteel  op zoek naar een bijkomende Relatiebeheerder Verzekeren.
Heb je reeds ervaring binnen bank of verzekeren, of ben je een enthousiaste schoolverlater? Dan is dit een mooie uitdaging voor jou!

Jouw nieuwe functie

In de job van Relatiebeheerder verzekeren zal je de verzekeringsportefeuille beheren en indien nodig wijzigingen in polissen aanbrengen. Daarnaast zal je ook commercieel actief zijn op het bestaande cliënteel. Je contacteert proactief potentiële verzekeringsklanten en nodigt hen uit voor een gesprek op kantoor. Tijdens die gesprekken zal je hun behoeften in kaart brengen en hen adviseren over de passende BOAR verzekeringen. Je maakt nieuwe polissen op en bent de contactpersoon in de opvolging van de schadegevallen. In het kader van relatiebankieren zal je daarenboven polsen naar de mogelijkheden binnen de andere domeinen en kan je op die vlakken ook basisinformatie verstrekken.

Jouw focus ligt op de verzekeren maar indien je voltijds werkt, zal je ook opgeleid worden tot back-up beleggen, voor eenvoudige beleggingsproducten zoals pensioensparen en spaarplannen.


Wat verwachten wij van jou?

Wat hebben wij te bieden?

Het kantoor biedt jou een boeiende job als Relatiebeheerder verzekeren met voldoende opleiding en begeleiding. Je krijgt de kans om zelfstandig te werken en als team te streven naar de vooropgestelde resultaten.

In ruil voor je ervaring en inzet mag je rekenen op een mooi verloningspakket. Zowel een voltijdse als deeltijdse invulling zijn mogelijk : je werkt minstens 20u tot fulltime, aantal uren en uurrooster zijn bespreekbaar. Het kantoor is sowieso gesloten op woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag.

Solliciteer direct op deze vacature!

Kan deze boeiende job als Relatiebeheerder verzekeren bij Argenta in Drongen jou aanspreken?
Reageer dan snel online of contacteer Stefanie Meurisse van Hays Bank & Verzekeringen voor meer info op 09 267 99 89. Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.

Solliciteer online