Ga naar de inhoud

Relatiebeheerder Verzekeren in Ertvelde

Functie

Over de organisatie

Het Argenta kantoor in Ertvelde staat gekend om een service- en klantgerichte aanpak. Binnen het team heerst een open werksfeer en is humor belangrijk. Het huidige team van 3 medewerkers wordt uitgebreid met een nieuwe collega Relatiebeheerder Verzekeren. Heb je reeds commerciële ervaring binnen verzekeringen en ben je op zoek naar een nieuwe job bij een topteam? Dan is deze uitdaging wellicht iets voor jou!


Jouw nieuwe functie

 • In de job van Relatiebeheerder Verzekeren krijg je de verantwoordelijkheid over het domein Verzekeren.
 • Je adviseert verzekeringsklanten in hun behoeften rond vnl auto-, brand- en familiale verzekeringen. Verder zal je ook proactief bestaande klanten contacteren om hun verzekeringsportefeuille te optimaliseren.
 • Telkens zal je tijdens een persoonlijk gesprek de situatie in kaart brengen en de klant informeren over de passende producten die bij zijn profiel passen. Je stelt offertes op en zet deze om naar polissen.
 • Bij schade zal je het schadedossier openen en treed je op als contactpersoon, waarbij je de klant regelmatig op de hoogte houdt van zijn dossier.
 • Naast Relatiebeheer Verzekeren zal je eveneens back-up zijn voor de collega in Kredieten of Beleggen (naar keuze). Afhankelijk van je voorkeur zal je bijkomend instaan voor de schuldsaldo verzekeringen aangevuld met leningen op afbetaling en eenvoudige andere kredietdossiers, ofwel voor de levensverzekeringen en kleine beleggingen. Een opleiding hierin is voorzien.
 • Gedeeltelijk sta je in voor het onthaal van de klanten op kantoor, waarbij je hen helpt bij hun vragen rond dagelijks bankieren.
 • Sowieso heb je bij deze klantencontacten steeds oog voor opportuniteiten, zowel binnen als buiten je eigen specialisatie, en pols je naar de mogelijkheden in de andere domeinen. Hiervoor werk je nauw samen met je collega-specialisten.

Profiel

Jouw profiel

 • Voor deze job als Relatiebeheerder Verzekeren zijn we op zoek naar kandidaten met een Bachelor- of Master diploma of gelijk door ervaring, aangevuld met enige relevante ervaring als commercieel adviseur verzekeringen.
 • Kennis van beleggen of kredieten is een troef, de interesse om één van beide te leren is noodzakelijk.
 • Je bent commercieel ingesteld en gaat proactief te werk om op een klantgerichte manier het passende advies te geven. Je toont voldoende verantwoordelijkheidszin en initiatief om het domein verzekeren in het kantoor te trekken en verder uit te bouwen. Hierbij werk je proactief en resultaatgericht, met steeds de lange termijnrelatie met de klanten voor ogen.
 • Jobvoldoening en menselijk contact is belangrijk voor jou, evenals een goede teamspirit en een open communicatie.

Aanbieding

De arbeidsvoorwaarden

 • Argenta in Ertvelde biedt jou een boeiende job als Relatiebeheerder Verzekeren met groeimogelijkheden, voldoende opleiding en begeleiding.
 • Je krijgt de kans om zelfstandig te werken en als team te streven naar de vooropgestelde resultaten.
 • In ruil voor je ervaring en inzet mag je rekenen op een mooi verloningspakket, inclusief maaltijdcheques, groepsverzekering, bonus.
 • Dit is een fulltime job, maar een 80% tewerkstelling is bespreekbaar. Het kantoor is gesloten op woensdagnamiddag en zaterdag.

Contact

Solliciteer direct op deze vacature

Kan deze boeiende job als Relatiebeheerder Verzekeren bij Argenta in Ertvelde jou aanspreken?
Reageer online en bezorg ons jouw cv, wij nemen dan snel contact met je op voor verdere screening. 
Wil je graag meer info? Contacteer Stefanie Meurisse van Hays Bank & Verzekeringen op het nummer +32 (0)9 267 99 89. Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.

deel deze job

In het kort

www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...