Ga naar de inhoud

Relatiebeheerder Verzekeren in Wingene

Functie

Over de organisatie
Het Argenta kantoor in Wingene is al jarenlang een gevestigde waarde in de regio. Binnen het team heerst een open en aangename werksfeer. Om de verdere groei van het kantoor te ondersteunen zijn ze momenteel op zoek naar een Relatiebeheerder Verzekeren. Heb je reeds een eerste ervaring in bank en/of verzekeren en haal je voldoening uit een goede klantenservice? Dan is deze job zeker iets voor jou!

 

Jouw nieuwe functie

 • In deze job als Relatiebeheerder Verzekeren ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het luik Schadeverzekeringen (auto-, brand-, hospitalisatie- en familiale verzekeringen) met als doel dit domein verder uit te bouwen.
 • Je benadert proactief bestaande klanten (in het kantoor alsook telefonisch) en nodigt hen uit voor een commercieel gesprek, om hun verzekeringsportefeuille te overlopen en te optimaliseren. Je doet voorstellen op maat en maakt offertes en polissen op.
 • Verder ben je ook het aanspreekpunt voor het doorgeven en opvolgen van de schadegevallen.
 • Daarnaast sta je in voor klantonthaal, zowel telefonisch als op kantoor. Je bent hierbij het eerste aanspreekpunt voor eenvoudige vragen en dagelijkse verrichtingen.

Profiel

Jouw profiel

 • Voor deze afwisselende job van Relatiebeheerder Verzekeren zijn we op zoek naar kandidaten met een Bachelordiploma Financie- en Verzekeringswezen of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je kan minstens een eerste relevante ervaring in de banksector voorleggen.
 • Je bent een echte doener die autonoom kan werken en verantwoordelijkheid opneemt.
 • Als communicatief en klantgericht persoon slaag je erin om leads te detecteren en afspraken met klanten in te plannen. Je bent een enthousiaste teamplayer die samen met de collega’s werkt aan de verdere uitbouw van de klantenportefeuille en streeft naar de vooropgestelde doelstellingen.

 

Aanbieding

De arbeidsvoorwaarden

 • Je komt terecht in een familiaal kantoor met een open en losse werksfeer, waar initiatief en flexibiliteit gewaardeerd worden.
 • In deze job krijg je de kans om veel bij te leren en op termijn door te groeien.
 • In ruil voor je inzet en ervaring mag je naast het loon ook rekenen op extralegale voordelen (zoals maaltijdcheques).
 • Dit is een 80% tewerkstelling. Het kantoor is gesloten op woensdagnamiddag, en ook op zaterdag hoef je niet te werken.

Contact

Solliciteer direct op deze vacature
Spreekt deze boeiende job als Relatiebeheerder Verzekeren bij Argenta in Wingene jou aan?

Reageer online en bezorg ons jouw cv, wij nemen snel contact met je op voor verdere screening.

Wil je graag meer info? Contacteer Stefanie Meurisse van Hays Bank & Verzekeringen op het nummer +32 (0)9 267 99 89.  Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.

 

deel deze job

In het kort

www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...