Ga naar de inhoud

Robotic Process Automation (RPA) Developer

Functie

Argenta groeit. Maar succesvol groeien kan alleen als de achterliggende processen vlot lopen en naadloos in elkaar overvloeien. Groei betekent nieuwe processen en aanpassingen in bestaande processen. Een aantal van deze processen zullen we automatiseren. Om dit te begeleiden en implementeren kijken we uit naar een Robotic Process Automation Developer.

Wat je precies doet?

 • Als Robotic Process Automation Developer verzamel je informatie bij de betrokken stakeholders om zo de verschillende procesflows en optimalisatiemogelijkheden te identificeren.
 • Je analyseert deze informatie en staat samen met collega’s in een agile development team in voor de ontwikkeling van de robots met behulp van procesautomatiseringssoftware (momenteel Automation Anywhere). Je bent verantwoordelijk voor de functionele screening, scripting en nadien implementatie van de robots. Je bewaakt de kwaliteit van de code en testen.
 • Vervolgens ben je ook verantwoordelijk voor de rapportering en documentatie van de te robotiseren processen en de voortgang van de testresultaten. Op die manier detecteer je risico’s en opportuniteiten en bespreek je deze met de stakeholders.
 • Ten slotte treed je op als ‘change agent’ om de gerobotiseerde processen/activiteiten vlot te implementeren. Je begeleidt de medewerkers en voorziet opleidingen en werkinstructies om hen correct te laten werken met de gerobotiseerde processen.

Profiel

Je persoonlijkheid

Een supermens hoef je niet te zijn om bij Argenta te werken. Gewoon jezelf zijn is prima. Bij ons geen zware protocols of strikte dresscodes. We houden het liever eenvoudig en ongedwongen.

Luisteren naar collega’s vinden we vanzelfsprekend. Teamspelers hebben dan ook een streepje voor. En vooral teamspelers die pragmatisch werken, gaan voor een positieve aanpak en focussen op de essentie. Als Robotic Proces Automation Scriptor werk je agile dus uiteraard is samenwerking hierbij erg belangrijk.

Geen problemen, maar oplossingen. Geen blabla, maar klare taal.

Sterke communicatieve vaardigheden zijn uiteraard ook belangrijk aangezien je met verschillende stakeholders zal samenwerken. Je slaagt er dan ook in om technische zaken duidelijk te documenteren en over te brengen.

Als Robotic Process Automation Developer ben je analytisch ingesteld en kan je grote hoeveelheden informatie verwerken. Bovendien werk je graag in een omgeving die voortdurend evolueert. Je werkt dan wel nauwgezet en planmatig om de nodige structuur aan te brengen.

Je theoretische bagage

 • Je hebt een master of hebt gelijkwaardige ervaring opgebouwd.
 • Je hebt minstens 5 jaar relevante ervaring opgebouwd.
 • Je hebt ervaring met user acceptance testing en hebt kennis van en ervaring in scripting technologie, tools en talen. (Automation Anywhere, UiPath, Blue Prism, Visual Basic scripts, Javascript, .Net,…)

Aanbieding

Er zijn 101 redenen om voor Argenta te werken. Deze vacature is te kort om ze allemaal op te sommen maar dit willen we je zeker al meegeven:

 • Werken bij Argenta is werken bij een duurzame werkgever in hartje Antwerpen.
 • Je voelt je meteen welkom bij ons. Je komt terecht bij fantastische collega’s die klaarstaan om je te helpen.
 • We luisteren naar jou en investeren in je carrière. Zo krijgt je talent alle kansen. Maar niet ten koste van alles. Bij Argenta heb je ook nog tijd voor wat anders. Gezonde groei, noemen we dat. 

Ontdek alle 101 redenen om voor Argenta te werken

 En het financiële plaatje?

 • Een contract van onbepaalde duur
 • Een marktconforme brutoverloning
 • Maaltijdcheques
 • Groepsverzekering
 • Hospitalisatieverzekering
 • Cafetariaplan (je kunt het bedrag van je 13de maand inzetten om aan voordelige voorwaarden bijvoorbeeld een nieuwe fiets, een nieuwe smartphone of extra verlofdagen aan te kopen)

Contact

Heb je een vraag over deze vacature? Stuur dan een mailtje naar Hanne Coolkens via hanne.coolkens@argenta.be.

Wil jij onze nieuwe Robotic Proces Automation Developer worden? Solliciteer dan snel online!

deel deze job

In het kort

www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...