Ga naar de inhoud

Stage - Klantondersteuning

Functie

Klaar voor een eerste leerrijke werkervaring in een dynamische omgeving? Argenta biedt je de kans om te proeven van het echte bedrijfsleven. We zijn nog op zoek naar een enthousiaste stagiair voor het Contact Center.

Wat je precies doet?

Op het Contact Center communiceren we met klanten via een in-app messaging kanaal (vergelijkbaar met WhatsApp). Vandaag worden alle berichten door medewerkers behandeld. De toepassing laat toe om een chatbot eraan te koppelen zodat de bot eerst kijkt of het zelf kan antwoorden en pas als het dat niet kan de bericht doorgeeft aan een fysieke medewerker.
Vandaag weten we niet of dit een positieve business case zou hebben omdat we niet weten welk aandeel van de berichten automatisch door een chatbot behandeld zou kunnen worden.

De opdracht is om een analyse te doen op de beschikbare data in het messaging kanaal (m.a.w. de klantcontacten die we al via het kanaal voerden) om na te gaan of er voor de klant en voor Argenta een meerwaarde zou zijn bij het inzetten van een chatbot.

Profiel

Een supermens hoef je niet te zijn om bij Argenta te werken. Gewoon jezelf zijn is prima. Bij ons geen zware protocols of strikte dresscodes. We houden het liever eenvoudig en ongedwongen.

Luisteren naar collega’s vinden we vanzelfsprekend. Teamspelers hebben dan ook een streepje voor. En vooral teamspelers die pragmatisch werken, gaan voor een positieve aanpak en focussen op de essentie. Geen problemen, maar oplossingen. Geen blabla, maar klare taal.

Als stagiair Klantondersteuning ben je analytisch en klantgericht. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig te werken, maar stem je ook op regelmatige basis af met je collega’s om vorderingen en eventuele bijsturingen te bespreken.

Je theoretische bagage

  • Je bent een Masterstudent.
  • Je hebt affiniteit met data en analyse.

Aanbieding

Er zijn 101 redenen om voor Argenta te werken. Deze vacature is te kort om ze allemaal op te sommen maar dit willen we je zeker al meegeven:

  • Je talent krijgt alle kansen. We bieden jou de mogelijkheid om eigen initiatieven te nemen en zelfstandig te werken.
  • ‘s Morgens voor het werk gaan zwemmen? Even gaan shoppen tijdens de middag? Dat kan, dankzij onze flexibele werktijden.
  • Sneakers kunnen, pumps ook. Maar vooral: beide voeten op de grond.
  • Je belandt in een team met toffe collega’s die steeds voor je klaarstaan.

Ontdek alle 101 redenen om voor Argenta te werken

Contact

Wil jij het Contact Center komen versterken? Solliciteer dan snel online!
Met vragen kan je terecht bij Clara Wouters via jobs@argenta.be.
We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

deel deze job

In het kort

www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...