Ga naar de inhoud

Stage - Procesbeheer

Functie

Klaar voor een eerste leerrijke werkervaring in een dynamische omgeving? Argenta biedt je de kans om te proeven van het echte bedrijfsleven. Voor de afdeling Procesbeheer zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair!

Wat je precies doet?

  • Je kunt proeven van verschillende domeinen gaande van Commercie, Personenbeheer, Bankieren, Lenen en Verzekeren tot HR, IT, Finance, Risk, Audit en Data Management.
  • Je krijgt de gelegenheid om kennis te maken met procesanalyse- en verbetermethodieken en leert die in de praktijk toe te passen.
  • Je werkt in een multidisciplinair team samen met verschillende stakeholders in het bedrijf en slaat de brug tussen business en IT.

Kortom, een interessant en gevarieerd traject! De perfecte manier om in te stappen in de bank- en verzekeringssector en ook om kennis te maken met de boeiende wereld van procesmanagement.

Profiel

Je persoonlijkheid

Een supermens hoef je niet te zijn om bij Argenta te werken. Gewoon jezelf zijn is prima. Bij ons geen zware protocollen of strikte dresscodes. We houden het liever eenvoudig en ongedwongen.

Luisteren naar collega’s vinden we vanzelfsprekend. Teamspelers hebben dan ook een streepje voor. En vooral teamspelers die pragmatisch werken, die gaan voor een positieve aanpak en focussen op de essentie. Geen problemen, maar oplossingen. Geen blabla, maar klare taal.

Als stagiair in de afdeling Procesbeheer bezit je voldoende empathie, aanpassingsvermogen, luistervaardigheid, assertiviteit en diplomatie om met collega’s van verschillende afdelingen te kunnen samenwerken. Je kunt zelfstandig werken, maar stemt regelmatig af met je collega’s om vorderingen en eventuele bijsturingen te bespreken.

Je theoretische bagage

  • Je volgt een universitaire studie, bij voorkeur in een economische richting.
  • Je hebt een sterk analytisch inzicht.
  • Je spreekt perfect Nederlands. Een goede kennis van het Frans en het Engels is een plus.

Aanbieding

Er zijn 101 redenen om voor Argenta te werken. Deze vacature is te kort om ze allemaal op te sommen maar dit willen we je zeker al meegeven:

  • Je talent krijgt alle kansen. We bieden jou de mogelijkheid om eigen initiatieven te nemen en zelfstandig te werken.
  • ‘s Morgens voor het werk gaan zwemmen? Even gaan shoppen tijdens de middag? Dat kan, dankzij onze flexibele werktijden.
  • Sneakers kunnen, pumps ook. Maar vooral: beide voeten op de grond.
  • Je belandt in een team met toffe collega’s die altijd voor je klaarstaan.

Ontdek alle 101 redenen om voor Argenta te werken

Contact

Wil jij de afdeling Procesbeheer komen versterken? Solliciteer dan snel online!
Met vragen kun je terecht bij Hanne Coolkens via jobs@argenta.be.
We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

deel deze job

In het kort

www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...