Ga naar de inhoud

Stagiair - Verzekeren - Controle en Advies

Functie

Klaar voor een eerste leerrijke werkervaring in een dynamische omgeving? Argenta biedt je de kans om te proeven van het echte bedrijfsleven. Voor de directie Verzekeren zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair!

De directie Verzekeren van Argenta bestaat uit de diensten Levensverzekeringen, Schadeverzekeringen en een cel Controle en Advies. In de komende jaren zal een nieuw backoffice- en frontofficesysteem geïmplementeerd worden. De strategie van Argenta focust in sterke mate op excellente klantenservice. Om hierop correct te kunnen sturen, is een efficiënte en betrouwbare management- en operationele rapportering van cruciaal belang.

Wat je precies doet?

Als gevolg van de nieuwe IT-systemen zal de rapportering opnieuw gebouwd moeten worden. De stageopdracht bestaat erin om:

 • de cruciale behoeften inzake management- en operationele rapportering te detecteren in samenspraak met het management van Verzekeren;
 • de business requirements te beschrijven waaraan de nieuwe modellen moeten voldoen;
 • een eerste ‘mock-up’ te maken van hoe het model/dashboard eruit moet zien.

Profiel

Je persoonlijkheid

Een supermens hoef je niet te zijn om bij Argenta te werken. Gewoon jezelf zijn is prima. Bij ons geen zware protocollen of strikte dresscodes. We houden het liever eenvoudig en ongedwongen.

Luisteren naar collega’s vinden we vanzelfsprekend. Teamspelers hebben dan ook een streepje voor. En vooral teamspelers die pragmatisch werken, die gaan voor een positieve aanpak en focussen op de essentie. Geen problemen, maar oplossingen. Geen blabla, maar klare taal.

Als stagiair in de directie Verzekeren bezit je voldoende empathie, aanpassingsvermogen, luistervaardigheid en assertiviteit om met collega’s van verschillende afdelingen te kunnen samenwerken. Je kunt zelfstandig werken, maar stemt regelmatig af met je collega’s om vorderingen en eventuele bijsturingen te bespreken.

Je theoretische bagage

 • Je bent een bachelor- of masterstudent.
 • Je hebt een sterk analytisch inzicht.
 • Je spreekt perfect Nederlands. Een goede kennis van het Frans en het Engels is een plus.

  Aanbieding

  Er zijn 101 redenen om voor Argenta te werken. Deze vacature is te kort om ze allemaal op te sommen maar dit willen we je zeker al meegeven:

  • Je talent krijgt alle kansen. We bieden jou de mogelijkheid om eigen initiatieven te nemen en zelfstandig te werken.
  • ‘s Morgens voor het werk gaan zwemmen? Even gaan shoppen tijdens de middag? Dat kan, dankzij onze flexibele werktijden.
  • Sneakers kunnen, pumps ook. Maar vooral: beide voeten op de grond.
  • Je belandt in een team met toffe collega’s die steeds voor je klaarstaan.

  Ontdek alle 101 redenen om voor Argenta te werken

  Contact

  Wil jij de directie Verzekeren komen versterken? Solliciteer dan snel online!
  Met vragen kun je terecht bij Clara Wouters via jobs@argenta.be.
  We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

  deel deze job

  In het kort

  www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

  Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...