Ga naar de inhoud

Waarom werken bij Argenta?

Een sterk merk met ambitie

Sinds de oprichting in 1956 is Argenta uitgegroeid tot de vijfde bank van België, met ongeveer 500 kantoren en een stevige lokale verankering. Onze vier pijlers - sparen, lenen, verzekeren en beleggen - bouwen we verder uit met sterke producten en de ambitie om de beste bank voor gezinnen te worden. In Nederland werd Argenta in sneltempo een belangrijke speler op de Nederlandse hypotheekmarkt. Sinds 1997 kiezen meer dan 140.000 gezinnen voor een Argenta hypotheek, aangeboden via het intermediair, en 110.000 gezinnen en particulieren openden reeds een internetspaarrekening sinds de lancering in 2004.

Een langetermijnrelatie werkt

Als je bij Argenta start, merk je meteen dat we niet voor de harde verkoop kiezen, maar wel voor een klantgerichte aanpak met respect voor de klant. Hoe? Met eerlijke, transparante producten en met het duidelijke advies dat erbij hoort. Net zoals het aangename, persoonlijke contact. We kiezen dus voor een langetermijnrelatie, zowel met onze klanten als met onze medewerkers.

Menselijke bedrijfscultuur

Als medewerker sta je centraal in een werkomgeving waar je je vanaf dag één thuisvoelt. De open, familiale sfeer en de directe communicatie creëren een sterke betrokkenheid. Als team werk je gedreven aan de groei van Argenta en natuurlijk aan je persoonlijke ontwikkeling. Dat doe je met opleidingen, maar evengoed door ervaring en kennis uit te wisselen met je collega’s en leidinggevenden.

Duurzame groei

Werkzekerheid. Dat heb je bij Argenta. We blijven onze duurzame groei samen verder zetten. Als een gezonde bank met toekomstvisie. En dat betekent voor jou een gezonde loopbaan. Vandaag meer dan ooit.

Vraag het onze collega's

 

Vraag het onze klanten

 

In het kort

www.argentajobs.be is de jobsite van Argenta België en Argenta Nederland.

Je vindt er alles over werken bij Argenta, onze jobs, getuigenissen...